Köpvillkor


Samtliga priser som anges på Style by Maddes webshop är i Svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.
För att få beställa ifrån Style by Maddes webshop måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Alla köp på Style by Maddes webshop hanteras i enlighet med distansavtalslagen, konsumentköplagen samt E-handelslagen. Alla personuppgifter som lämnas, i samband med köp, behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen.

Betalsätt
Hos oss betalar du snabbt, säkert och enkelt med Klarna Checkout.

Tillgängliga betalsätt via Klarna Checkout:

– Faktura – 14 dagar

– Delbetalning 6 – 36 månader

– Klarna konto – Klarnas samlingsfaktura, delbetala i egen takt.

– Kortbetalningar VISA & Mastercard

– Direktbankbetalning via SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea

– Klarna Direkt – Betala endast med Mobilt Bank ID för kunder registrerade med ”betala med ett klick” via Mitt Klarna

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse till den e-post som du angav vid själva köpet. Kontrollera gärna din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så maila oss på stylebymadde71@gmail.com

Leverans & frakt
I dagsläget levererar vi endast varor inom Sverige. Vi levererar ditt paket via DHL till din närmsta DHL Service Point.

Ett fraktfritt alternativ är att välja ”Hämta i butik” i kassan. Varorna betalas då i webshopen och hämtas ut inom tre dagar i vår fysiska butik på Vällebergsvägen 9B i Ljungskile.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 150 kr. Det motsvarar våra kostnader det orsakar för att skicka och mottaga returen.

Leveranstid
Vi gör vårt bästa för att se till att du får dina varor så snabbt som möjligt, vanligen inom 2-5 arbetsdagar. I e-postmeddelandet med din orderbekräftelse hittar du också ditt ordernummer, spara det numret för snabb kontakt med oss om du skulle ha några problem med din beställning.

Om du har frågor angående din leverans, kontakta oss på stylebymadde71@gmail.com

Fraktkostnad
Vi tillämpar enhetsfrakt, vilket betyder att du betalar 69 kr i frakt per köptillfälle, oavsett antalet varor eller vikt.

0Ångerrätt & returer
Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man mottagit varan. Detta gäller dock inte underkläder och badkläder.

För snabb hantering eller frågor kring returer och byten, kontakta butiken direkt på telefon 073-339 53 26.

Du ansvarar för varan vid retur till oss. Det innebär att du ej får någon återbetalning om returen inte kommer fram till oss. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returportot. Återbetalning av köpbeloppet sker inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt returen.

Varan ska vara oanvänd, i oskadat skick och vara väl förpackad. Du får naturligtvis prova varan men tänk på att plagget inte byts om det finns sminkfläckar, deodorant eller dylikt. Eventuella lappar och etiketter ska sitta kvar på plagget.

Byte
Kontakta oss på stylebymadde71@gmail.com om du vill byta storlek. Detta så att vi kan kolla upp att storleken du vill byta till finns på lager och kan läggas undan tills vi får returen från dig. När du byter storlek står man som kund för returfrakten. Samma villkor avseende ansvar för returfrakten gäller som vid ångerrätt.

Reklamation
Om du skall reklamera en vara som är defekt eller skadad ska du alltid ta kontakt med oss. Skicka ett mail till stylebymadde71@gmail.com och ange ordernummer, vilken vara du vill reklamera samt beskriv vad det är för fel på produkten. När vi fått tillbaka varan och kollat upp felet ersätter vi dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell frakt. Återbetalning sker inom 14 dagar. Om du istället vill ha ett nytt exemplar skickar vi en ny vara utan extra kostnad.

Alla reklamationer hanteras i enlighet med konsumentköplagen.

Returadress:
Style by Madde, Madelen Åberg
Vällebergsvägen 6
459 30 Ljungskile

Vid samtliga återsändningar till oss skall adressen ovan användas. Vi har tyvärr ej möjlighet att hämta ut paket från ombud. Paket som skickas till ombud kommer att ligga kvar och skickas tillbaka till dig som avsändare, vilket medför extra kostnader för dig som kund.